Klipper Verkocht

Klipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper VerkochtKlipper Verkocht

Omschrijving

www.waterwonenutrecht.nl

Altijd al op het water willen wonen? Dan is dit uw kans om u eigen water woning / loft te realiseren.

Combineer de rust van het water, met alle gemakken van de stad. Op steenworp afstand van het Centraal Station van Utrecht ligt dit unieke varende (woon)schip.  De gezellige Veilinghaven heeft een directe verbinding naar het centrum. In de stad wonen en toch genieten op en aan het water, in een dynamische wijk die volop in ontwikkeling is.

Het schip ligt op een koop ligplaats (volledig eigendom) , met eigen parkeerplaats, bergruimte en gemeenschappelijk schipperslokaal met werksteiger. Aan de kade zijn alle voorzieningen aanwezig zoals; elektra, water en riool aansluiting.

Het schip is in 2018 voorzien van een geheel nieuwe vlak (bodem) van 7  mm staal, en deels zijn de kimmen vernieuwd waardoor u voorlopig geen omkijken heeft naar het onderhoud aan het casco. Het (woon) ruim is leeg en volledig geconserveerd en voorzien van een werkvloer, en daarmee klaar om te worden omgebouwd tot comfortabele waterwoning.

Denk bijvoorbeeld aan een waterloft met open keuken en kookeiland, Badkamer met bad & douche, met daarnaast nog ruimte voor 2/3 slaapkamers. Alle ruimte om u eigen droom woning te realiseren! Met de afmetingen van 28,77 bij 5,5 meter zijn er tal van mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Ruim 100 m2 woonoppervlak die vrij in te delen is naar u smaak. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website onder het kopje "artist Impressie".

Indeling:

Vanaf het dek loopt u de Roef in (voormalige schipperswoning ) die volledig opgeknapt is, en geeft een indruk van de historie van het schip. Deze knusse ruimte heeft een gezellig zitgedeelte, Bedstee, en een apart toilet. De wanden zijn bekleed met sfeervolle kraaldelen en bieden de nodige bergruimte in de vorm van ingebouwde kasten.

Via een houten trap loopt u het ruim in waarin 1 voormalige uitgebouwde machinekamer aanwezig is. Bij binnenkomst valt meteen de gigantische ruimte op waar u naar eigen inzicht u droomwoning van kan realiseren. Aan de voorkant bevind zich het voorpiek schot waarachter nog een extra slaapkamer / kantoor te realiseren is.

- Prachtige rustige ligging en toch nabij de stad

- Unieke vaste (koop) ligplaats *

- Alle voorzieningen aanwezig, water, elektra & riool

- Nieuw vlak & volledig geconserveerd

- Start klaar voor intimmeren & inrichten

- CVO gekeurd

 * Ligplaatsen voor (varende) woonschepen in eigendom zijn schaars goed in Nederland. In de meeste havens betaalt men liggeld of betaald men hoge bedragen alleen al voor het overnemen van een huur ligplaats bij een gemeente.

Met een ligplaats in eigendom kan een hypotheek eenvoudiger worden afgesloten met betrekking tot dit object.

Kortom, dit schip biedt de gelegenheid om op een goede locatie in Utrecht op het water te wonen en een eigen droomhuis te realiseren.

Algemeen

Ontwerper:
Duijvendijk
Werf:
Duijvendijk
Certificaat van Onderzoek:
Rompvorm:
Vlakke bodem
Rompkleur:
Zwart
Diepgang:
90 cm
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel

Accommodatie

Machinekamer:
Hutten:
1
Bedstee in roef
Slaapplaatsen:
Vast: 2
Type interieur:
Klassiek, warm
Watertank & materiaal:
2.500 liter Staal
Toiletten:
1 Handmatig
Opmerkingen:

De oude roef is in ere hersteld. Ruim geconcerveerd en volledig leeg.

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Daf 615
Keerkoppeling:
Reijntjes
Overbrenging:
Schroefas
Voortstuwing:
Schroef
Koeling:
Indirect
Interkoeler
Brandstoftank aantal:
1
Totale inhoud brandstoftank(s):
2.500 liter
Materiaal brandstoftank:
Staal

Navigatie en elektronica

AIS:
Marifoon:
1 Sailor, 1 handheld Icom

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
1 x
Stootwillen, lijnen:

Algemene specificaties

Prijs:

Verkocht

Afmetingen:

28,77 m x 5,46 m x 0,90 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Daf 615

Ligplaats:

Utrecht

Neem contact op

Stuur de advertentie van de Klipper Verkocht door naar een vriend

Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
* required field
Stuur naar een vriend